torstai 11. helmikuuta 2010

Sali

Päiväkahvi on katettu, joten on aika nauttia Ystävänpäivä kakkukahvit ja viettää päivän joutilasta hetkeä.
Tytär Sannmary, miehensä Marcon kanssa tulossa parvekkeelta päiväkahville. Salihan on melko suuri sillä siinä on kaksi erillistä huonetta yhdistetty väliseinän poistolla isoksi saliksi. Kalusteet on Stina rouvan lempiväriä, mustaa ja punaista.
seinällä on pariskunnan nuoruuden kuvat viktoriaaniseen tyylin satiininauhoissa roikkumassa, rouva tykkää isoista kasveista joten peikonlehti rehottaa seinustalla, kyösti bulldoggi ruokailee yleensä salissa, siksi kyöstin ruoka ja vesikuppi on esillä. Takan päällä on laivataidetta sillä ollaanhan nyt laivanvarustajan kotona
salin takka on talon ylpeys, takka on Klementinkujan marmoriveistämöllä, tilaustyönä tehty, vihreäksi marmoroitu joten kiitokset vaan sinne Klementinkujan veistämöön :-) ihanaa käsityötä!
Pariskunta saapumassa päiväkahville joka on katettu salin punaisena hehkuvaan pöytään ja englanninbulldogggi Kyösti on tulossa kärkkymään namipaloja, jos vaikka sattuisi saamaan, kyösti on kyllä laihdutuskuurilla koska on bulldoggien tapaan pikkuisen lihava. Rappusten vierellä seinällä on talon upseeripojan valokuva ja pojan miekat on tottakai kuvan alapuolella esillä.
Sali lampettien valossa, suuret itämaiset matot on tytär Sannmary tuonut Turkkiin suuntautuneelta häämatkalta, salissa on puolipaneelit ja tapettina on intialaista paperia, seinällä maisemakuva maalaus ja tyttären hääkuvasta maalattu taulu, salissakin on käytetty värejä, joista talon pariskunta pitää, vihreää, punaista ja luonnollisesti mustaa.

1 kommentti:

  1. Ihana nukkekoti sinulla on! Ja tuo takka on kyllä yliveto!

    VastaaPoista