torstai 28. tammikuuta 2010

Makuuhuone

Makuuhuoneessa on Stina rouvan kauvan havittelemat punaiset sametti koukeroilla kuvioidut tapetit, jotka isännän kauppalaiva Starcraft toi tullessaan. Kampauspöydällä on rouvan tuoksupulloja ja tottakai Matts isännän valokuva, pöydän lokerossa on perhe albumi, jota rouva välillä iltaisin katselee. Pikku pöydällä on kuva rouvasta ja lapsista ja tottakai tuoreita kukkia, joita talossa pitää aina olla ja mahdollisimman suurina asetelmina, liljojen ja ruusujen tuoksu on leijuttava talossa. Hatturasiassa on rouvan pieni neuvoa-antava viskipullo ja tarot kortit, joista rouva välillä ennustaa. Seinällä on Rubensin maalaus, herrasväki pitää Rubensin maalauksista koska ne ovat aistillisia ja elämäniloisia tyyliltään.
Makuuhuoneen sänky on rouvan tilaama (siis itse tehty, minä piirsin mallin ja leikkelin rautalanka palaset ja isäntä tinasi palaset yhteen) ja kuinka ollakkaan sängystä tuli vähän suuri, koska esikuva on mitoiltaan 180x210, muutin vain suoraan mitat ja sänky nyt tosiaankin on huoneeseen vähän suuri, mutta kelpaa siinä nyt herrasväen nukkua. Katos sängyn yläpuolella on korurasian puolikas joka on päällystetty punaisella sametilla.

Erkkerissä sijaitsee häveliäästi verhojen takana, punainen pesukomuutti, joka tottakai on rouva Stinan lempiväri.

7 kommenttia:

 1. Oi, onpas herrasväellä nyt komea makuuhuone! Nuo mitoitukset tahtovat vähän heittää. Rakennan parhaillaan pöytää ja aika paksujalkainen ja iso siitä näyttää tulevan.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoiselta vaikuttaa :) Mistä löysit noin upeaa tapettia? Harmi, että omasta talosta on muodostumassa turhan pliisu vaaleansinisine kalusteineen.

  VastaaPoista
 3. oho olempas kömpelö ja olen unohtanut vastata, siis tapetti on paikallisesta askarteluliikkeestä, olen tälläinen värejä rakastava hörhö joten talostani on taitanut tulla liiankin värikäs ja hyvältähän tuo sinun sininen talo näyttää.

  VastaaPoista
 4. Yritän itse saada tämän pois täältä, sorry sähläilyni..

  T:Heidi :O)

  VastaaPoista
 5. hei heidi, poistin yhden kommentin,sitä ensimmäistä varmaan tarkoitit, hyvältä se sinun kartano vaikuttaa, tämä on mielenkiintoinen harrastus.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis...sitä on välillä tumpelo tämän koneenkin kanssa. Sulla on noi keramiikatkin tosi kivoja. :O)

  VastaaPoista