keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Villa Vanuatun elämää

Eräänä iltana rouva Stina oli menossa toivottamaan manselli Marthalle keittiöön hyvää yötä ja kiittämään mamsellia hyvin tehdystä työstä , mutta avatessaan ovea, mitä rouva näkikään..
Mamselli Marha seisoi keittiön erkkeri- ikkunan edessä ja itki, pöydällä mamsellin edessä oli joku juliste, mitä ihmettä on tapahtunut ja niin mamselli Martha alkoi kertoa, että hän vain suree iltaisin nuoruudenrakastettuaan Stephania, joka lähti kiertävän sirkuksen mukaan ja sen jälkeen Stephanista ei ole kuulunut yhtään mitään, jäljellä on vain tämä sirkuksen juliste, samalla mamselli sanoi, että hän katuu katkerasti, kun ei uskaltanut lähteä Stephanin mukaan, pyynnöistä huolimatta. Mitä ihmettä tässä nyt oikein tehdään rouva mietti ja samalla hänen mieleensä juolahti ajatus. Minäpäs käyn hakemassa hatturasiani ja mamselli voi siirtyä mustaan saliin, rouva totesi..

hatturasiasta paljastui rouvan tarot kortit ja niinpä rouva korteista ja kristallipallostaan näki, että mamsellin elämään ennemmin tai myöhemmin, astuu jalat alta vievä suuri rakkaus ja Stephen voi vaipua unholaan mamsellin muistoista
siellä mustassa salissa nyt rouva ja mamselli kortteja ja kristallipalloa katselevat, joten eiköhän tänään tapahtunut jotain hyvää Villa Vanuatun huoneissa.

6 kommenttia:

 1. Ihana jatkokertomus tulossa. Saapa nähdä löytyykö sulhanen. Toivottavasti jatkoa seuraa...

  VastaaPoista
 2. kiitti kommentista, jatkoa varmasti seuraa ja sulhanenkin varmaan saapuu ennemmin ja myöhemmin, kun vain saan nämä kaikki hommani tehtyä ja kiireiltäni ehdin :-)

  VastaaPoista
 3. Voi minkä ihanan blogin löysin.Täällä on vaikka mitä,jään oikein tutustumaan.

  VastaaPoista
 4. Upea blogi. Paljon hienoja esineitä ja upea tarina, jatkoa odotellen... Onnea uudelle blogille.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista, jatkoa varmaan seuraa niin villa vanuatussa kuin keramiikka asioissa :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja ihan kertomus :) Kiva, kun kävit nukkekodissani kylässä :) Nukkekoti Jie

  VastaaPoista