tiistai 16. helmikuuta 2010

Olavi ja Metrotytöt

Nukkekodin herrojenhuoneen tuolien ollessa liimauksessa, lisäilen tänne vähän keramiikkakuvia. Taitaa tulla kevät, vai mitä sieltä hangesta pilkistää, pääsiäistiput ovat putkahtaneet hangesta esiin, kuin kevään ensi kukkaset. pääsiäisenä nämä metrotytöt on meillä sisällä, mutta kevään tullessa muuttavat kukkapenkkiin pionin juurelle lauleskelemaan.
Pitkäkin matka pitää aloittaa yhdellä askeleella
, vai miten se kiinalainen sananlasku menee...

joten pitihän kenkäfriikin kokeilla miten keramiikkakenkä onnistuu, keväällä tämä yksilö saa siirtyä yhdellä askeleella meidän ulkorappusille toivottamaan vieraat tervetulleiksi.

Elvis elää ja Olavi Virta on kuningas, kuuntelin virtaa ja ajattelin, että pitäähän meillä olla oma kruunaamaton kuningas ja niin muutti Olavi meidän keittiönpöydälle hammastikkupurkiksi, siinähän se Olavi nyt lauleskelee, sun orjas oon ja aina orjaksesi jään..Olavi on rakukeramiikkaa ja aukeaa rasiaksi jonka sisällä on hammastikkuja. Olavin vierellä on kirpputorilta eurolla löydetty aivan ihana, todella vanha, kokonaan nahkainen lastenkenkä joka on meillä servetti telineenä. Siis toisten romu on toisten aarre :-)

2 kommenttia:

 1. Piti taas tulla katsomaan noita sinun töitäsi,
  varsinkin tuo kenkätyö ei ole kyllä aivan yksinkertainen toteuttaa, laatu töissäsi on kyllä varsin hyvin myyntiin kelpaavaa.
  Ennen kaikkea nuo hauskat ideat, mielestäni jokaisen kyvän työsn pohjana on aina jokin ajatus. Patatiisi pojat ovat aivan ihania.
  Oletko itse rakentanut tuon raku uunin vai ostanut jostakin?
  Minulla on nyt ajatuksissa ensikesän näyttely. Olen rannikolta kotoisin 15 vuotta ollut nyt sisämaassa, ja minulla on suunnaton tarve tehdä jotakin meri aiheisia töitä, välillä on niin ikävä merta.

  VastaaPoista
 2. hei virve, laitoin sinulle sähköpostia, savipajan email osoitteeseen

  VastaaPoista