sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Rouvan sukupuu

Keittiössä mamselli Martha miettii kuumeisesti, mitähän rauhoittavaa yrttiä sekottaisi rouva Stinan Absintti drinkkiin. Rouva on koko kesän matkustanut kiivaasti, virastosta toiseen, ja sukulaisten luota toisen sukulaisen luokse. Kaikki tämä johtuu siitä sukupuusta jonka rouva Stina löysi äitinsä vanhoista papereista ja nyt rouva on hulluuden partaalla ja tekee kaikki muutkin talossa olijat hulluiksi luulemalla olevansa ties kenen sukua..
ja oikeassa Mamselli Martha jälleen kerran oli. Rouva istuu kynttilän valossa miehensä kanssa kesähuoneessa ja tuijottaa lumoutuneena sukupuuta. Selittää silmät hehkuen, että jos en nyt ihan Maria Stuartin lähisukua ole, niin ainakin karibian merirosvojen sukua olen, senhän jo kertoo tämä sukupuukin.
Naapurin mister Colombo on tullut tuomaan marthalle huomiseksi kasviksia ja Martha purkaa hänelle huoliaan. Rouvan mielenterveys huolettaa häntä kovasti, vai vielä karibian merirosvojen sukua on meidän tulisieluinen rouva. Harmaita hiuksia hän minulle aiheuttaa Martha totetaa Colombolle. Colombo kertoo mamsellille että, heillä on jo käynyt se kiertävä kauppias. Esittelemässä sitä ihme vekotinta, joka syö lattialla olevat roskat sisäänsä,oli se merkillinen laite, Colombo päivittelee. Mamselli martha tarttuu tarjottimeen ja lähtee viemään rouvalle lasillista. Vai laite joka syö lattialta roskia sisäänsä, onko tällä riivatun saarella kaikki ihan hulluja, mamselli mutisee itsekseen.

2 kommenttia:

  1. Olipas mukavaa piipahtaa pitkästä aikaa talon väen pariin. Tuntuukin olevan isot asiat pohdittavana.

    VastaaPoista
  2. Huh huh ei oo palvelusväellä elämä helppoa...hauska juttu :O))

    VastaaPoista