maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kauhea Uutinen!

Villa Vanuatussa valmistaudutaan pääsiäisen viettoon. Talon upseeripoika Marcus on saapumassa pitkältä komennukselta, kotiin pääsiäiseksi. On rauhallinen maanantai päivä. Mamselli Martha rakentelee pöydälle pääsiäisasetelmaa. Rouva Stina on syventynyt uutisten lukemiseen.
Paljon on vielä tekemättä, mamselli miettii. Onneksi rairuoho on kasvanut hyvin ja pajunkissojakin rouva on taloon tuottanut. Munia pitäisi vielä maalata, jos vaikka rouvan kanssa illalla ennätettäisiin niihin paneutumaan. Mamselli tulee nyt pian katsomaan, mitä lehdessä kirjoitetaan, rouva huudahtaa, pian nyt.
Voi mikä onnettomuus on nyt kohdannut Nukketalotupa Kalastaja Eemeliä. ( tässä linkki tapahtuneeseen) Kalastaja Eemelin rakenteilla olevaan tupaan on iskenyt hirveä suohirviö, talosta on kuulunut kova ärinä ja ryske. Kuvakin näyttää, että kamala vihreä suohirviö se on. Kaikki rakennusmateriaalit on silputtu. Voi kamalaa, huokaa mamselli. Mitenkähän Eemeli tästä onnettomuudesta selviää. Nyt täytyy kyllä mamsellin kiiruhtaa lukitsemaan ovet ja ikkunat, tuohan voi tulla vaikka meille, rouva oikein pelästyy.

5 kommenttia:

 1. ;) Voi kauhistus, toivottavasti Eemeli saa tarvitsemaansa tukea moisen kokemuksen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Voi, ei toivotaan, että Eemeli selviää. Minulla ei näy linkki? Iloista viikkoa sinulle. Toivoo: Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 3. hei taina, jos tekstissä oleva linkki ei toimi, pääset katsomaan eemelin tuhoa tuosta oikealla olevasta blogi listasta,nukketalotupa kalastaja-eemeli ja sieltä sitten selviää tuhon aiheuttaja :-)

  VastaaPoista
 4. Hei! Piti tulla vastavierailulle käymään. Ihana talo!!!

  VastaaPoista
 5. Iloista vappua sinulle toivoo: Nukkekoti Jie

  VastaaPoista